Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Montevideo

B

Montevideo ονομάζεται το τετραμελές indie pop συγκρότημα από τις Βρυξέλλες που δημιουργήθηκε το 2003 και πήρε το όνομα του από την πρωτεύουσα την Ουρουγουάης. Οι επιρροές τόσο από τον Bowie όσο και από τους Phoenix αντικατοπτρίζονται στον ήχο τους. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο του ομότιτλο EP δίσκο το 2006 από την Lagoon στο Βέλγιο και την Pias στη Γαλλία. Την ίδια χρονιά κυκλοφορούν και το single Sluggish Lovers.


  
 το videoclip τους διαγωνίστηκε για το βραβείο καλύτερου μουσικού βιντεοκλίπ στο Brussels Festival Of Animation (ANIMA) το 2007



Το 2011 κυκλοφόρησαν το δεύτερο δίσκο τους (EP), Tribal Dance, το Μάιο του 2012 το single Hello    Montevideo 'Hello' by Montevideo   

και το Σεπτέμβριο του 2012 το single Horses.

Και τα δυο τραγούδια περιλαμβάνονται στο πρώτο τους LP δίσκο που κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2012 από την EMI, Personal Space, με παραγωγό τον Joakim.

  1. Cave of Kisses
  2. Castles
  3. Runaway Girl
  4. Madchester
  5. Horses
  6. Hello
  7. Fate& Glory (feat. Laura Chedraoui)
  8. Mr Drake
  9. Tribal Dance
  10. Out Of Pleasure





Τα τραγούδια που ακούγονται αρκετά είναι το hit Castles,  το Fate& Glory και το Horses. Μάλιστα πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε και remix από τον Tom Furse (των Horrors) του Castles.


  Montevideo "Castles" (Tom Furse / The Horrors Remix) by Montevideo

Για να διαλέξετε ποιο σας αρέσει περισσότερο.. 
Μπορείτε να διαβάσετε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη τους, εδώ.


Official Site
Soundcloud
Facebook page






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου