Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Human Tetris

B


Αν έχετε ήδη αγαπήσει το φαινόμενο από τη Ρωσία που ακούει στο όνομα Motorama, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε ακόμα μια μοσχοβίτικη μπάντα. Πρόκειται για τους Human Tetris, την 4μελή μπάντα που εμπνεύστηκε το όνομα της από το ομώνυμο γιαπωνέζικο tv show. Σχηματίστηκε το Νοέμβριο του 2008 και χαρακτηρίζεται από post-punk ήχους. Μουσικοί κριτικοί ανά τον κόσμο αμφιβάλλουν για το αν θα πρέπει να τους προσδώσουν ηχητική ταύτιση με τους Joy Division ή μίμηση των Motorama. Μάλλον , δεν είναι τίποτα από αυτά, απλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι η ρώσικη indie σκηνή φωνάζει επιτέλους παρών!

Το 1ο τους Εp κυκλοφόρησε μέσα στο 2009 με τον ομώνυμο τίτλο και το ακούς ξανά και ξανά! Επιτρέψτε μου να ξεχωρίσω το αγαπημένο Baltic Sea

Συνέχισαν το 2010 με το 2ο τους EP με τον τίτλο Soldiers και κυκλοφόρησαν και το 1ο τους single με τίτλο Things I don't need.



Το 2011 κυκλοφόρησαν το 2ο τους single Silver Tears, οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εδώ (μέσω last.fm), το οποίο αποτελεί προάγγελο του πρώτου τους LP που αναμένεται να κυκλοφορήσει πιθανά μέσα στο 2011.
Διαβάστε και μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη τους (αγγλικά) εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου