Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

KNOX - Here

B


Οι KNOX είναι το ντουέτο δύο αδελφών από τη Μασαχουσέτη, της Εliza και του Nic, που αντί να μαλώνουν για παιχνίδια στο υπόγειο, σχημάτισαν ένα ηλεκτρο-ακουστικό ντουέτο (πάλι στο υπόγειο!). Αν και δεν υπάρχει ηλεκτρο-ακουστικό είδος μουσικής, οι KNOX αυτοπεριγράφονται έτσι καθώς χρησιμοποιούν ακουστικούς ήχους συνδυαστικά με τον ηλεκτρονικό ήχο. Για να τους γνωρίσει   κανείς λίγο καλύτερα, μπορεί να διαβάσει τη συνέντευξη τους στο περιοδικό Serial Optimist.
Το Σεπτέμβριο του 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP, To Rush, Roar and Murmur, που αποτελείται από 4 κομμάτια  και μπορεί κανείς να το κατεβάσει πλέον δωρεάν από την ιστοσελίδα ή την Bandcamp  σελίδα τους.

To Rush, Roar and Murmur by KNOX, The Band

Στις 17 Δεκεμβρίου 2012 πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους EP, Here, από την Last Night On Earth (η νέα εταιρία του dj Sasha) με 5 τραγούδια (3 +2 remixes):

  1. Here
  2. Here John Tejada Remix
  3. Fault
  4. Mornings
  5. Here Kuxxan SUUM Remix


KNOX - Here by Last Night On Earth

KNOX - Mornings by Last Night On Earth


KNOX - Here (John Tejada Remix) by Last Night On Earth

Παρακολουθείστε και το επίσημο videoclip του Here:


Ο δίσκος μπορεί να αγοραστεί μέσω beatport ή iTunes.

Ο ήχος τους θυμίζει πολύ τους XX και τους Massive Attack και χαρακτηρίζεται ως electro dream-cabin (για παράδειγμα, dream-cabin θεωρείται ο Bon Iver) και από άλλους post-dubstep (!).  
Με απλά λόγια, μας συναρπάζει αμέσως ο συνδυασμός από τις καθαρές κιθάρες, τα ακόρντα, τα δυνατά dubs και τα αιθέρια φωνητικά της Εliza. 

*Sounds like: XX, Massive Attack, Beacon

Official site
Bandcamp
Soundcloud- Knox
Soundcloud- Last-night-on-earth
Facebook page



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου