Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Beliefs- Catch My Breath

B

Οι Beliefs είναι ο Josh Karody και η Jesse Crow από το Τορόντο και αυτό που τους ένωσε ήταν η αγάπη τους για x κοινά συγκροτήματα, όπως οι My Bloody Valentine, Slowdive και Jesus And The Mary Chain. Πριν από ένα μήνα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single, Catch My Breath, με τις Hand Drawn Dracula / No Pain In Pop. Το single περιλαμβάνει το ομότιτλο κομμάτι Catch My Breath, το οποίο αποπνέει αρκετή shoegaze διάθεση, και το Violets, που είναι ξεκάθαρα ένα dream pop κομμάτι. 
BELIEFS- Catch My Breath by Manimal Records

Beliefs - Violets by Hand Drawn Dracula



Παράλληλα με το single, που κυκλοφορεί και σε κασέτες (στην περιορισμένη έκδοση των 100 τεμαχίων), οι Beliefs κυκλοφόρησαν και το επίσημο videoclip του Catch My Breath :



Τα 2 τραγούδια του single θα συμπεριλαμβάνονται στον πρώτο τους ομότιτλο δίσκο LP που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2013 από τις Hand Drawn DraculaManimalNo Pain In Pop
Μέχρι στιγμής, οι Beliefs υπήρξαν ως support σε γνωστές μπάντες όπως οι A Place To Bury Strangers (εδώ γιατί δεν ήρθαν;), Porcelain Raft, Disappears, Lotus Plaza, Amen Dunes, The Men και στους αγαπημένους μας Moon Duo. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου