Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

The National Fanfare of Kadebostany

B







Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες όλοι ψάχνονται να ανακαλύψουν πώς λέγεται το τραγούδι που παίζει στα διάφορα ραδιόφωνα της χώρας






The National Fanfare of Kadebostany και το όνομα του τραγουδιού Walking with the ghost..δύσκολα συγκαταλέγεται σε ένα ορισμένο είδος, καθώς με τη χρήση ηλεκτρονικών και ακουστικών οργάνων θα το χαρακτήριζε κάποιος από folk και electronica μέχρι και idm, noise ή balkan.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τους National Fanfare of Kadebostany (ή αλλιώς την Ορχήστρα της Δημοκρατίας της Kadebostany..)



O εγκέφαλος του όλου project είναι ο Ελβετός Kadebostan, που αυτοσυστήνεται ως παραγωγός, performer,dj,ιδρυτής της μπάντας Kadebostany και φυσικά Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Kadebostany.. Έχει μέχρι στιγμής  κυκλοφορήσει δουλειές με την Freude Am Tanzen, τη Fenou και την Mentalgroove Records.
O Kadebostan συνεργάστηκε με τους Rational Diet, ένα σύγχρονο σύνολο μουσικής δωματίου από τη Λευκορωσία, και σχημάτισαν τους The National Fanfare of Kadebostany το 2008. Θέλησαν έτσι να δημιουργήσουν μια Ανατολικοευρωπαϊκή ηλεκτρονική μπάντα που θα  κάνει το κοινό να χορεύει (επιτέλους!).
Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο από την Mental groove Records το Μάιο του 2011 με τίτλο Songs From Kadebostany με 14 κομμάτια και ο ήχος τους διακρίνεται ηλεκτρονικός και συνάμα afro beat. Πρόκειται κυρίως για παραμορφωμένους ρυθμούς κρουστών που συνοδεύουν ανατολίτικες μελωδίες καθώς και μια μινιμαλιστική electronica με αρκετά dub ήχους.


To φθινόπωρο του 2012  θα κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο Pop Collection  και το κομμάτι Walking With A Ghost,αποτελεί το πρώτο single του.
Το single έχει ήδη γίνει το νέο hit και περιμένουμε να δούμε και τον υπόλοιπο δίσκο.


Προτιμάμε αυτό το βίντεο


σε σχέση με αυτό που κυκλοφορεί περισσότερο στο διαδίκτυο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου