Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Of Monsters and Men

B





Πρόκειται για ένα εξαμελές σχήμα από το Reykjavik που σχηματίστηκε το 2010, παίζει indie folk και pop-folk ήχους και τραγουδάει για μυθικά πλάσματα και μαγικά ταξίδια. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο "My head is an animal" μόλις το Σεπτέμβριο του 2011 στην Ισλανδία και στις 20 Δεκεμβρίου 2011 το Ep τους "Ιnto the Woods". O δίσκος του πρόκειται να κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο στις αρχές του 2012.
Το κομμάτι "Little Talks" τους χάρισε την πρωτιά στην Musiktilraunir, την ισλανδική ετήσια μάχη των συγκροτημάτων (battle of the bands), γεγονός που τους οδήγησε στο #1 των ισλανδικών charts για πολύ καιρό. Αξίζει να το ακούσουν όσοι έχουν ενθουσιαστεί με το τραγούδι "Home" των Edward Sharpe & the Magnetic Zeros. Εκτός από τους Αμερικάνους, η ισλανδική μπάντα δέχεται επιρροές και από τους Arcade Fire καθώς χαρακτηρίζεται από την ίδια θεατρικότητα και πληθωρικότητα.

Αγαπημένο τραγούδι το Love,Love, Love

All cause you love, love, love when you know i can't love
You love, love, love when you know i can't love you..

Aλλά φυσικά και το Little Talks που σε ξεσηκώνει με τη μουσική, τους στίχους αλλά και τη συμμετοχή όλων των μουσικών σαν μια χορωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου