Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

We.own.the.sky

B


Πλέοντας ακόμα σε post-rock διαθέσεις,ειδικά μετά το Σαββατιάτικο live των Her Name is Calla στην Αθήνα, νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας το πόσο μας άρεσαν εξίσου και τα ελληνικά support αυτής της συναυλίας ξεκινώντας από το πρώτο, τους we.own.the.sky.
Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε αρκετά υποψιασμένοι για τη νέα 5μελή μπάντα από την Αθήνα γιατί μας είχε ενθουσιάσει προ της συναυλίας.
Οι we.own.the.sky σχηματίστηκαν μόλις την άνοιξη του 2010 και ολοκλήρωσαν τη σύνθεση τους τον Οκτώβριο του 2010. Κινούνται σε πειραματικούς και post-rock ήχους και κυρίως σε "δυνατούς" post-rock τόνους, κοινώς μας άρεσε που τα σπάσανε προχθές.
To ιδιαίτερο αυτής της μπάντας είναι ότι ο κάθε μουσικός έχει τις δικές του διαφορετικές επιρροές, όμως έχουν καταφέρει να τις συνδυάσουν έτσι ώστε να έχουν τον δικό τους ξεχωριστό ήχο.
Ακόμα δεν έχουνε κυκλοφορήσει κάποιο δίσκο- δυστυχώς- αλλά έχουν ήδη γράψει 4 κομμάτια, 2 από τα οποία μπορεί κανείς να κατεβάσει δωρεάν από το bandcamp του συγκροτήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από το blog της μπάντας αλλά και από την σελίδα τους στον last.fm.
Περιμένουμε να τους απολαύσουμε ξανά στο live των Long Call Distance στη Θεσσαλονίκη στις 28 Ιανουαρίου μαζί με τους Sleepstream ως support, αλλά έχουμε ήδη ξεχωρίσει το κομμάτι τους Blue 88.
2 σχόλια:

  1. Ναι! Να ακούσουμε και τους sleepstream γιατί την προηγούμενη φορά δεν τους είχα προλάβει με τους Tides from Nebula & Midas Fall! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή