Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

The sailing tomatoes

B


Περπατάς σε αγαπημένους δρόμους της πόλης και ακούς μουσική που σ αρέσει. Κι αυτό γίνεται όλο και πιο συχνά και σε διαφορετικούς δρόμους.. Βλέπεις μια ολοκληρωμένη μπάντα να ξεδιπλώνει τις μουσικές της μπροστά σου έτσι αφιλοκερδώς..
Όλοι τους έχουμε δει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μερικές φυσιογνωμίες γνώριμες από παλιότερα γκρουπάκια της πόλης - support your local hero λοιπόν-
Κι εκεί που κοντοστέκεσαι κάποιες φορές, τους ανακαλύπτεις μετά και στο Last.fm, στο Facebook. στo bandcamp.. επιτέλους μαθαίνεις ποιοι είναι και τι παίζουν..

Πρόκειται για τους The Sailing Tomatoes!, μια 6 (;)μελή μπάντα που παίζει και με παραδοσιακά όργανα και βγάζει εναλλακτικούς και πειραματικούς ήχους. Έχουν κυκλοφορήσει τον 1ο τους δίσκο με την Black Flag Production που λέγεται Δρόμος και περιλαμβάνει 13 τραγούδια.Ξεχωρίζουν - προσωπικά- το Irlandico, το ομότιτλο Δρόμος, το Όπως Παλιά και το She's gone.
Oi Sailing Tomatoes σας δίνουν τη δυνατότητα του digital downloading του δίσκου τους αλλά και της αγοράς ενός κανονικού cd.

Αναζητήστε τους..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου