Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

London Grammar vol. II

B

Όταν πριν από ένα χρόνο ακούγαμε για πρώτη φορά τους London Grammar, δεν περιμέναμε να έχουν τόσο γρήγορα εξέλιξη και τόσο μεγάλη παραγωγή.. 
Με το που "ανεβάζουν" το τραγούδι τους Hey Now το Δεκέμβριο του 2012 στο youtube έρχεται η άμεση ανταπόκριση του κοινού και η αναγνώριση τους στο μουσικό στερέωμα.
Το Φεβρουάριο του 2013 κυκλοφορούν το EP τους Metal and Dust και τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου κυκλοφορούν το "Wasting My Young Years" , το οποίο γίνεται Hit και κυκλοφορεί σε πολλά remixes.


To Σεπτέμβριο του'13 κυκλοφορούν το single "Strong" και τον ίδιο μήνα το πρώτο τους album "If you Wait" που περιλαμβάνει 11 κομμάτια, μεταξύ των οποίων και αυτά που αναφέραμε προηγουμένως .

Τον Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφορούν το EP cover "Nightcall" του Kavinsky  με 4 κομμάτια και 1 bonus track.


Στις αρχές του 2014 κυκλοφορούν το Hey Now ξανά ως ΕP, το οποίο περιλαμβάνει 5 κομμάτια:
  1.  το αυθεντικό Ηey Now μαζί με 3 remixes του, 
  2. Hey Now (Arty Remix)
  3. Hey Now (Tensake Remix)
  4. Hey Now ( Bonobo Remix)  και το 
  5.  Metal & Dust (studio Recording)


Το Βonobo Remix και το Tensnake Remix είναι από τα αγαπημένα μας, αν και τελικά το μυστικό είναι ότι είναι πολύ καλή η βάση, το αυθεντικό τραγούδι.

Επίσης, κυκλοφορούν και το cover του τραγουδιού Devil Inside από τη δημοφιλή σειρά The Game of Thrones.


Μόλις χθες ανέβασαν στη σελίδα τους στο soundcloud το τραγούδι "Sights", ως προάγγελο του νέου τους single που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2014.Οι London Grammar καταφέρνουν μέσα σε 1,5 χρόνο να γράψουν και να κυκλοφορήσουν τόση "καλή" μουσική, σχεδόν δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα από τις νέες τους κυκλοφορίες. 

Official site
Facebook page
Soundcloud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου