Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Be Forest.

B

Be Forest. λέγεται το τρίο από την πόλη Πέζαρο της Ιταλίας που σχηματίστηκε το 2010 και αποτελείται από τους: Costanza Delle Rose στα φωνητικά και το μπάσο, Εrica Terenzi στα ντραμς και Nicola Lampredi στις κιθάρες. Το 2011 κυκλοφόρησαν τον πρώτο  τους δίσκο "Cold" από την We Were Never Being Boring collective
Οι Be Forest., ένα καταρχάς post-punk συγκρότημα, που παίζει μουσική φρέσκια και συνάμα νοσταλγική. 


Αυτό συμβαίνει γιατί μπλέκουν το post-punk με shoegaze, cold wave και dream pop και καταφέρνουν να δημιουργήσουν σκοτεινά κιθαριστικά ηχοτόπια που νομίζεις ότι προέρχονται από τα 80s. 
Τον Φεβρούαριο του 2012 κυκλοφόρησαν το single "Hanged Man" , το οποίο κινείται στο ίδιο ύφος με τον πρώτο δίσκο, δυνατές κιθάρες σκοτεινές και αιθέρια φωνητικά. 


Το 2012 πλαισίωσαν τους Japandroids στην ευρωπαική  tour τους και δημιούργησαν το cover του τραγουδιού τους  I quit Girls μέσω της Cocoheart.


Τον προηγούμενο Οκτώβριο κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single "Captured Heart"  ως promo για τον επερχόμενο δίσκο τους "Earthbeat" που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2014 από την ίδια δισκογραφική. Σ αυτό το δίσκο τους πλαισιώνει και ο Lorenzo Badioli στο ηλεκτρονικό mastering.  Ο δίσκος αποτελείται από εννιά κομμάτια και μπορείς να τον προαγοράσεις από την bandcamp σελίδα τους. 
Στις 2 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησαν το δεύτερο κομμάτι Colours του δίσκου Earthbeat μέσω του μουσικού site Stereogum (ως πρώτη κυκλοφορία).


Ο δεύτερος δίσκος μοιάζει να έχει χάσει την τόση σκοτεινότητα, να είναι πιο ατμοσφαιρικός και χαρούμενος. Ακούγοντας το Colors καταλαβαίνεις ότι ο δεύτερος δίσκος θα έχει κυρίως dream pop χαρακτήρα και ότι οι Be Forest. ακροβατούν μεταξύ των 4ΑD και των xx στην τελευταία δουλειά τους. 

Υπομονή 2 μήνες για να ακούσουμε όλοκληρο το δίσκο τους!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου