Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Soft Shadows

B


Soft Shadows είναι ένα τρίο από το Portland του Oregon. Πρόκειται για το ντούετο των πρώην Sundaze, June Kang (κιθάρα, φωνητικά) και Thuy-Dong Le(συνθεσάιζερ, φωνητικά), μαζί με τον Ryan Simon (κιθάρα).



Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο LP Reverb Is For Lovers στις 22 Οκτωβρίου του 2013, αλλά είχαν κυκλοφορήσει ήδη από το δεκέμβριο του '12 το χιτ του δίσκου ως single promo.




Αυτό το τραγούδι έχει κολλήσει στο μυαλό μας και στο repeat εδώ και μέρες . Αυτό δε μας εμπόδισε να απολαύσουμε και τον υπόλοιπο δίσκο, ο οποίος ήταν όλος δική τους παραγωγή και κυκλοφορία, γι αυτό και "έτρεχαν" καμπάνια και στην Ingiegogo. O δίσκος περιέχει εννέα κομμάτια και σίγουρα πρέπει να ακούσεις το Whatever You Say, το War Theatre και το A Soft Night!


Πλέον κυκλοφορούν μέσω της Neon Sigh! Τον Ιούλιο του 2013 κυκλοφόρησαν και ένα B-side του επερχόμενου τους ΕP με τίτλο 2332 και δύο κομμάτια.

Οι Soft Shadows είναι ακόμα ένα indie συγκρότημα που παίζει μεταξύ dream pop, surf pop με ολίγον τι shoegaze.Τελικά σαν τις κιθάρες δεν έχει! Ηλεκτρονικα ντραμς, synths, αιθέρια φωνητικά που έρχονται από μακριά και  κιθάρες με μια σέξι ηχώ . Όλα αυτά θυμίζουν τους The Raveonettes και τους Galaxie-500 σε έναν πιο μελωδικό, μελαγχολικό, ελαφρύτερο και πιο ελεύθερο τόνο. Στις επιρροές τους σημειώστε τους Beatles και τους Everly Brothers.





Έχουν κυκλοφορήσει και το cover - τραγούδι των Stereolab , French Disco ! 


Περισσότερα για αυτούς:


* ένα ευχαριστώ στον melotron που μας τους έμαθε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου