Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Broke For Free - The Gold Lining (new single)

B










Broke For Free ονομάζεται το project του Καλιφορνέζου μουσικού Tom Cascino. Ο ήχος του περιέχει από ακουστικές κιθάρες και αέρινα synths μέχρι δυνατά beats και αρκετή chillwave διάθεση. Το 2009 είναι η χρονιά του, καθώς πιάνει για πρώτη φορά στα χέρια του ένα MPC και αρχίζει να δημιουργεί μουσικές. Δέχεται επιρροές από καλλιτέχνες όπως Mylo, Hieroglyphics, Tycho αλλά και Radiohead.

Έχει κυκλοφορήσει αρκετές δουλειές όπως το Synonymy τον Απρίλιο του 2010,  το Slam Funk τον Σεπτέμβριο του 2010, το Thank You Electronics τον Οκτώβριο του 2010 που περιέχει remixes γνωστών μας τραγουδιών (βλ. Creep- Radiohead, Earth, Wind & Fire- Let's Groove κ. α).



Τον Ιανουάριο του 2011 κυκλοφορεί το Directionless (ep) , το Something τον Ιούλιο του 2011, το Broken Remixes vol. 1 επίσης με remixes γνωστών τραγουδιών, το Grass Hop τον Ιανουάριο του 2012, το Layers τον Απρίλιο του 2012,

  As Colorful As Ever by Broke For Free

το Leaf τον Αύγουστο του 2012.



Και τέλος το Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το Single The Gold Lining του επόμενου του EP Gold Can Stay, που θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο.


Τις περισσότερες κυκλοφορίες τους μπορεί κανείς να τις κατεβάσει δωρεάν από την bandcamp ή/και τη soundcloud σελίδα του!
Έχει δανείσει τη μουσική σου σε διάφορα διαφημιστικά σπότ γνωστών εταιρειών όπως η Nike, Converse, GQ, Penguin Books, Go Pro, ESPN Games, Leap Motion, 2012 Olympic Games κ.ά 


(Broke For Free- Something Elated διαφημιστικό spot της Converse)

*Sounds like: Gold Panda, Ratatat, Caribou, Four Tet

Last.fm 
Facebook page
Soundcloud
Bandcamp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου