Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Crystal Castles - The Wrath Of God (III)

B









Μετά το πολυαγαπημένο μας Not in Love feat. Robert Smith από τους Crystal Castles, της καναδέζικης μπάντας με τους experimental ηλεκτρονικούς ήχους που κυκλοφόρησε τον πρώτο της ομώνυμο δίσκο το 2008, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και τη νεότερη δουλειά τους.




Πρόκειται για τον τρίτο τους δίσκο που θα ονομάσουν απλά III και θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου  από τις Casablanca/Fiction/Universal Republic ψηφιακά και στις 6 Νοεμβρίου κανονικά . Προσπάθησαν πολύ ώστε αυτός ο δίσκος να διαφέρει τελείως από τις προηγούμενες δουλειές τους και για αυτό το λόγο δε χρησιμοποίησαν καθόλου κομπιούτερ κατά την ηχογράφηση του, παρά μόνο κασέτες. Στο νέο δίσκο πραγματεύονται την καταπίεση σε ένα γενικότερο πλαίσιο, όπως υποστηρίζει η μπάντα σε μία συνέντευξη που έδωσαν σχετικά με τη νέα τους δουλεία. 





Το εικαστικό μέρος στο εξώφυλλο του δίσκου III είναι μια φωτογραφία του φωτορεπόρτερ Samuel Arand, και το οποίο εικονίζει την Fatima Al- Qaws να στηρίζει το γιο της που υποφέρει από τα δακρυγόνα που έχει δεχτεί σε μια συγκέντρωση στη Σανάα της Υεμένης ( θα μπορούσε χαρακτηριστικά να ήταν και η μάνα Σούλα που βαστάζει το γιο της Κώστα μετά από τα δακρυγόνα που εχει φάει με το τσουβάλι σε κάποια πορεία της Αθήνας!)

Ένα πρώτο δείγμα, το τραγούδι Plague, το κυκλοφόρησαν μέσα στο καλοκαίρι και διατίθεται και για free digital downloading από την soundcloud σελίδα τους!




Χθες κυκλοφόρησαν και ένα δεύτερο κομμάτι από τον δίσκο III,  με τίτλο The Wrath of God, το οποίο διατίθεται και αυτό για δωρεάν downloading από την soundcloud σελίδα του συγκροτήματος.




official site: http://crystalcastles.com/

Εν αναμονή λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου