Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

My wet calvin

B

Ένα από τα τελευταία σήματα που δέχθηκε το rad-a-rt ήρθε από την Αθήνα και συγκεκριμένα από τους My wet calvin (την μπάντα του Άρη και του Λεωνίδα). Ο ήχος τους συγκαταλέγεται ανάμεσα στη shoegaze, την pop και την ηλεκτρονική μουσική. Χρησιμοποιούν πολλά αναλογικά όργανα για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο παρά ένας ψηφιακός lo-fi ήχος.
Επέλεξαν το όνομα τους διαλέγοντας τυχαία τις λέξεις από ένα λεξικό και συνήθως παρουσιάζονται στα live τους μεταμφιεσμένοι. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη μουσική τους, εδώ. Μέχρι και πέρυσι το Φεβρουάριο, που κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο "All great events" από την Archangel, μοίραζαν χέρι με χέρι τη δουλειά τους στα live. Το καλοκαίρι του 2011 κυκλοφόρησαν, αυτή τη φορά από την Just Gazing Records το " I don't want to sing these things anymore". Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ένα δείγμα της πρώιμης δουλειάς τους μέσω του last.fm.

Η πρώτη και τελευταία μας μουσική συνάντηση έλαβε χώρα στο φετινό Reworks της Θεσσαλονίκης, όπου ενθουσίασαν το κοινό με τους δυνατούς τους ήχους. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση εδώ:

Καλή ακρόαση!

My Wet Calvin - 2 Star Hotel Room.mp3

03 bess mcneal.mp3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου