Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

M83 - Oblivion (soundtrack)

B

Υπό κανονικές συνθήκες, δε θα περιμέναμε ουδέποτε με τόση αγωνία την επόμενη ταινία (Oblivion) που θα πρωταγωνιστούσε ο  Tom Cruise. Αυτή τη φορά, όμως, αυτό συνεπάγεται την κυκλοφορία νέας δουλειάς από τον M83 ή αλλιώς  Antony Gonzalez. 


Μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει 2 κομμάτια: το Starwaves 



και το ομότιτλο Oblivion, στο οποίο συμμετέχει και η Νορβηγίδα Susanne Sundfor 



Το soundtrack με αυθεντική μουσική από τον Antony Gonzalez (M83) θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου από τη νεοσύστατη  Back Lot Records, ενώ η ταινία Oblivion έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Απριλίου 2013 (επίσημη κυκλοφορία 12 Απριλίου). 


Εις αναμονή για τα υπόλοιπα κομμάτια του soundtrack!



Lennox. (the band) - Wicked Ways

B

Lennox ονομάζεται η electro-pop τετραμελής μπάντα που μέχρι στιγμής έχει μοιραστεί μαζί μας , δύο τραγούδια στην soundcloud σελίδα τους, το Wicked Ways και το Alex's song
Τα τέσσερα μέλη της μπάντας έχουν διασκορπιστεί σε 3 διαφορετικές πολιτείες (Βοστόνη, Φιλαδέλφεια και Νέα Υόρκη), γεγονός που δεν τα εμποδίζει να γράφουν μελωδικά κομμάτια πλαισιωμένα με ωραία φωνητικά, που ταιριάζουν γάντι στην βροχερή διάθεση μας.







Tehesse - Toumrakata

B


Téhessé ονομάζεται το τρίο από την Lyon που κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο Toumrakata με 7 κομμάτια:
  1. The Wall
  2. Fear
  3. Outro
  4. Quit Guy
  5. Interlude
  6. Riot Riot
  7. Plump
Trip-hop και electropop ήχος σε συνδυασμό με τα αισθαντικά φωνητικά της Selia Cakir Joubert μας παρακινούν να τους ακούσουμε και να έχουμε μάτια και αυτιά ανοιχτά για μελλοντικές τους δουλειές.
Μπορεί να ανήκουν στην κατηγορία world music, αλλά η μουσική τους είναι πιο κοντά στους the xx παρά στον Mulatu Astatke. 




Téhessé ∎∎∎ F E A R ∎∎∎ from Téhessé on Vimeo.

Official site
Facebook page 
Soundcloud page